Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

Hoe kunnen onze applicaties u helpen?

Alle trainingen en vaardigheden van medewerkers inplannen en registreren.

Met de Employability Manager kunt u precies bijhouden welke modules en vaardigheden een medewerker heeft gedaan, of waarvoor hij is ingepland. Ook heeft iedere medewerker een persoonlijk planbord (POP) waarop hij kan zien welke trainingen gedaan moeten worden en voor wanneer.


De status en onderhoud van mijn apparatuur en machines bijhouden en controleren. Bijvoorbeeld om zo te voldoen aan de NEN3140 norm.

De Equipment Manager helpt u met het bijhouden van de status van al uw arbeidsmiddelen. Zo kunt u makkelijk bijhouden of u voldoet aan de NEN3140 normering. Wilt u ook bijhouden of uw personeel voldoende op de hoogte is van de alle instructies? Hiervoor is de Employability manager uitermate geschikt.


Onderzoeken ontwikkelen en afnemen om individuele voorlichting of advies-op-maat te kunnen geven.

TailorBuilder is een online tool die u in staat stelt om via internet uitgebreide onderzoeken op te stellen, die afgestemd zijn op individuen. Verdere programmeerkennis is hierbij niet nodig.


Verbetervoorstellen beoordelen om te kijken of deze rendabel en implementeerbaar zijn.

Improve Plant helpt u aan de hand van vooraf ingestelde criteria, gedegen en snel te kunnen beoordelen of een voorstel rendabel is. Tevens kunt u met deze tool de implementatie van een voorstel bijhouden.


Online cursussen maken en toetsen hieraan toevoegen om medewerkers op te leiden en te beoordelen.

EduBuilder is de online tool die u helpt met het maken van cursussen of instructies. Tevens kunt u hier eenvoudig toetsen aan toevoegen. Alles zonder programmeerkennis.


Kennis en informatie tussen twee diensten zorgvuldig overdragen.

Shift Communicator is een hulpmiddel bij het vastleggen en overdragen van essentiële en belangrijke informatie. Het gehele communicatieproces binnen en tussen de verschillende onderdelen van de organisatie wordt hierbij gefaciliteerd.


Tevredenheidonderzoeken opzetten en afnemen en doelgroepen apart analyseren.

MOMOnline helpt u met het opzetten van enquêtes en geeft u tevens de mogelijkheid om deze middels diverse rapportages te beoordelen.


Aan de hand van doelstellingen en Key Performance Indicators (KPI) bijhouden of mijn bedrijf nog steeds op koers ligt.

De KPI monitor zorgt ervoor dat u aan de hand van vooraf ingestelde targets en KPI’s kunt volgen of uw instelling op koers ligt. Op basis van trend analyses kan men snel en op de juiste plek ingrijpen en bijsturen.


Het gebruik van de machines en de storingen binnen het productieproces bijhouden.

De Asset Utilization tool helpt u met het in kaart brengen van (ver)storingen in het productieproces. Aan de hand hiervan kunt u de processen optimaliseren.


Ik heb als bedrijf te maken met audits en ben opzoek naar software die me kan helpen om hieraan te voldoen.

Zowel de Employability Manager als Equipment Manager kunnen u helpen met het voldoen aan bepaalde audits, vooral op het gebied van veiligheid (bijvoorbeeld: BRZO, HACCP, NEN3140, ISO9001, etc.)


Het productieproces optimaliseren.

Onze WCOM / TPM tools zijn specifiek ontwikkelt om u te helpen het productieproces zo efficiënt mogelijk te maken.


Een overzicht krijgen van de inzetbaarheid van medewerkers

De Employability Manager geeft u een overzicht van alle medewerkers waar u over bevoegd bent en de status van hun opleidingen, vaardigheden en gelezen instructies. Zo bepaalt u heel eenvoudig de inzetbaarheid. Ook de inzetbaarheid voor andere functies of werkplekken is in een overzicht te bepalen.

Wilt u meteen aan de slag?
Of heeft u andere vragen?

Neem dan contact met ons op

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer