Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

TailorBuilder

Feedback geven

De tool voor onderzoek, advies op maat en informatie verstrekking…

De TailorBuilder is een applicatie waarmee onderzoek en advies op maat programma's ontwikkeld en afgenomen kunnen worden. Het is de ideale tool om individuele informatie en voorlichting te geven, afgestemd op de behoeften en kennishiaten van de klant, patiënt of medewerker.

Op een eenvoudige manier kunt u met de TailorBuilder onderzoeken opzetten, die tegelijk geavanceerde mogelijkheden bevatten. Zo kunt u meerdere vraagtypen gebruiken, video’s, foto’s of ander materiaal toevoegen en automatisch uitnodigingen versturen.

Tevens is het mogelijk om de opmaak geheel aan te passen naar uw eigen wensen of aan uw huisstijl via een ingebouwde editor of via een template. Het invullen van uw onderzoek/enquête kan opengesteld worden voor iedereen, maar kan ook beperkt worden tot door u geselecteerde personen via log in. Uitnodigingen kunt u sturen via meerdere kanalen waaronder e-mail en sms bericht. Om de verzamelde antwoorden te evalueren kunt u heel makkelijk met de TailorBuilder de vergaarde data exporteren naar Excel of SPSS.

Voorbeelden van de TailorBuilder

Meer weten over de TailorBuilder? Kijk dan op www.tailorbuilder.com of neem direct contact met ons op.

Wilt u meer weten over de TailorBuilder?

Ontdek meer

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer