Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

Sitemap

HomeOverNite Software Europe (OSE) ontwikkelt software applicaties die het productieproces en de opleiding van medewerkers ondersteunen. Speciaal voor organisaties in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.
OverOSE levert software applicaties voor het trainen van medewerkers en ter ondersteuning van het productie proces
ProductenWelke producten worden gemaakt door OverNite Software Europe
Employability ManagerEmployability Manager, het training management systeem dat helpt om grip te krijgen op de opleiding en training van medewerkers.
EduBuilderDe EduBuilder is een online software tool voor het aanmaken en afnemen van digitaal cursus materiaal, instructies en andere e-learning modules.
TailorBuilderDe TailorBuilder is de tool voor onderzoek, enquêtes en advies op maat. Het is specifiek ontwikkeld voor onderzoeken die gebruik maken van gepersonaliseerde vragenlijsten en feedback.
Equipment ManagerDe Equipment Manager geeft u controle over alle arbeidsmiddelen. Het zorgt ervoor dat u veiliger kunt werken en optimaal gebruik kunt maken van uw apparatuur.
Plant WatcherDe Plant Watcher helpt uw organisatie om de veiligheid en het gedrag van medewerkers te verbeteren
Shift CommunicatorShift Communicator, het digitale wachtboek voor wachtoverdracht
KPI MonitorDe KPI monitor helpt uw organisatie bij het analyseren van doelstellingen en waar nodig bij te sturen.
Improve PlantImprove plant helpt u om verbetervoorstellen te beoordelen en het implementatieproces van voorstellen te begeleiden.
MOMonlineMOMonline is een enquête tool voor tevredenheidsonderzoek.
MaatwerkWij kunnen u helpen gerichte software te ontwikkelen die geheel aansluit aan uw wensen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u ondersteunen om de beste oplossing te vinden.
ToepassingenHoe kunnen de applicaties van OverNite Software Europe u helpen
KlantenOnze klanten komen uit de chemische industrie, de farmaceutische industrie, de voedingsmiddelenindustrie en Universiteiten
GebruiksvoorwaardenGebruiksvoorwaarden
Login PortalLogin Portal: dit portal geeft toegang to al onze software systemen. Employability Manager, EduBuilder, TailorBuilder, Shift Communicator, Equipment Manager
FeedbackHeeft u opmerkingen of een klacht? Wij horen het graag
ContactHeeft u vragen of wilt u meteen aan de slag? Neem contact met ons op.
OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer