Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

Shift Communicator

Elektronisch Digitaal wachtboek

Het elektronisch logboek voor dienstoverdracht.

De Shift Communicator faciliteert en vereenvoudigt het communicatieproces tussen verschillende onderdelen binnen de organisatie.

Communicatie, het vastleggen en overdragen van essentiële en kritische informatie is een belangrijk onderwerp binnen WCM. Door een goede overdracht kunnen veel fouten en incidenten worden voorkomen.

De Shift Communicator helpt bij al deze facetten om het gehele communicatieproces binnen en tussen de verschillende onderdelen van de organisatie vast te leggen en te stroomlijnen. Het borgt de overdracht en kennisname van deze informatie.

Gebruikers kunnen makkelijk de noodzakelijke informatie invoeren en de benodigde gegevens uit het systeem halen. Zo wordt de informatieoverdracht binnen uw organisatie duidelijk en eenvoudig. Ook is het mogelijk om rapporten te genereren die een overzicht geven van de overdrachten. Zo heeft u een duidelijk overzicht op informatieoverdrachten van een bepaalde periode, van een bepaald proces of ploeg.

Meer weten over de Shift Communicator? Kijk dan op www.shiftcommunicator.com of neem direct contact met ons op.

Wilt u meer weten over de Shift Communicator?

Ontdek meer

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer