Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

Software applicaties die het beste uit uw organisatie en medewerkers halen

Employability Manager

De Employability Manager is hét training management systeem dat uw organisatie begeleidt bij de educatie van medewerkers en helpt om optimaal te presteren.

Ontdek Meer

Employability Manager

Shift Communicator

De Shift Communicator is een elektronisch wachtboek dat helpt bij het vastleggen en overdragen van essentiële informatie.

Ontdek Meer

Shift Communicator

EduBuilder

De EduBuilder is een online e-learning tool waarmee u web-based cursusmateriaal kunt ontwikkelen en toetsen. Perfect voor instructies en eenpuntslessen.

Ontdek Meer

Edubuilder

TailorBuilder

Met de TailorBuilder kunt u onderzoeken en enquêtes opstellen, maar ook persoonlijke feedback geven. Zeer geschikt voor interventies en advies op maat.

Ontdek Meer

TailorBuilder

Equipment Manager

De Equipment Manager geeft u controle over alle elektronische arbeidsmiddelen. Het zorgt ervoor dat u veiliger kunt werken en optimaal gebruik kunt maken van uw apparatuur.

Ontdek Meer

Equipment Manager

Plant Watcher

De Plant Watcher helpt uw organisatie om de veiligheid en het gedrag van medewerkers te verbeteren

Ontdek Meer

Plant Watcher

Custom Software

Wij kunnen u helpen gerichte software te ontwikkelen die geheel aansluit aan uw wensen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u ondersteunen om de beste oplossing te vinden.

Ontdek Meer

Maatwerk software

Heeft u vragen over OverNite Software Europe?
Of over onze producten?

Neem dan contact met ons op

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer