Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

Plant Watcher

Veiligheidsobservaties

De Plant Watcher helpt uw organisatie om de veiligheid en het gedrag van medewerkers te verbeteren

Om te kijken of het (onbewuste) gedrag van medewerkers veilig is en waar eventuele verbeterpunten zitten is het nodig om observaties uit te voeren.

De zogenaamde OOG (Observatie Onbewust Gedrag) observaties helpen om via een vaste methode zicht te krijgen op het gedrag van medewerkers. Het helpt tevens om meer objectievere observaties te krijgen.

Het principe van werken met Observaties Onbewust Gedrag heeft als doel het gedrag van medewerkers verbeteren door communicatie, bewustwording en betrokkenheid.

Het gedrag van medewerkers in kaart brengen zorgt tegelijkertijd voor een beter zicht op risico's in het productieproces.

Daar waar gevaarlijke situaties zijn of kunnen ontstaan, worden eerder opgespoord en kunnen zo makkelijk verholpen worden.

Continue werken aan het gedrag van medewerkers en wijzen op gevaren draagt bij aan het creëren van een goede veiligheidscultuur binnen de organisatie.

Meer weten over de Plant Watcher? Kijk dan op plantwatcher.ose.nl of neem direct contact met ons op.

Wilt u meer weten over de Plant Watcher?

Ontdek meer

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer