Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

OverNite Software Europe

Software applicaties

OSE is in 1997 opgericht met als doel software applicaties te ontwikkelen die organisaties helpen maximaal rendement te halen uit hun inspanningen. In de visie van OSE is de mens een bepalende en kritische succesfactor in het bereiken van bedrijfsdoelen. Onze producten leveren hier een essentiële bijdrage aan.

Software

Softwareontwikkeling

Door onze kennis op het gebied van HRM en productieprocessen is al onze software functioneel en makkelijk in gebruik. Al onze producten hebben als doel het optimaliseren van uw organisatie.

Onze applicaties zijn beschikbaar in meerdere talen en worden altijd aangeboden volgens een software-as-a-service (SaaS) concept.

Meer over onze producten

Cloud Computing

Cloud Computing (Web-based)

Al onze applicaties gebruikt u via het zogenaamde cloud computing principe. Dit betekent dat onze applicaties web-based zijn en niet op uw computer of netwerk staan. Het voordeel van deze werkwijze is dat u nooit een programma hoeft te installeren of te updaten. Uw gegevens altijd worden bewaard, ook als er iets misgaat op uw eigen computer. Tevens heeft u zo de mogelijkheid om altijd gebruik te maken van onze producten, waar ook ter wereld.
De voordelen van Cloud Computing op een rij:

Fiber

Veiligheid

De gegevens van uw bedrijf wilt u beschermen tegen verlies en buitenstaanders. Wij zorgen ervoor dat de veiligheid van uw gegevens is gegarandeerd. Uiteraard dient u een gebruikersnaam en wachtwoord te hebben om te kunnen inloggen, maar ook wordt alle data gecodeerd verzonden, beschermd via firewall en wordt er iedere dag een back-up gemaakt van uw data waardoor een eventueel verlies tot een minimum wordt beperkt.

Door gebruik te maken van veiligheidsniveaus zorgen wij dat op meerdere manieren uw gegevens beschermd worden. Denk hierbij aan beveiligingen op operating system niveau, database niveau, web niveau en software niveau.

Zo zorgen wij ervoor dat al uw persoons- en bedrijfsgegevens veilig zijn.

Heeft u vragen over de veiligheid? Neem dan contact met ons op

Clients in the chemical industry pharmaceutical industry en food industry

Klanten

Het klantenbestand van OverNite Software Europe is divers. Doordat onze oplossingen flexibel zijn is het mogelijk ze aan te passen aan de wensen en grootte van iedere organisatie.

Wij bedienen daardoor zowel multinationals als het midden- en kleinbedrijf (MKB), maar ook universiteiten en gezondheidsinstellingen maken deel uit van ons klantenbestand. Tevens komen onze klanten uit verschillende bedrijfstakken; van farmaceutische bedrijven, tot hoog risico productie bedrijven, tot de voedingsmiddelen industrie.

Onze klanten

Waarom OverNite Software Europe?

Mocht u vragen hebben over OverNite Software Europe of over onze software tools, neem dan contact met ons op


Partnerschap


Vision2Health
www.vision2health.com

Vision2Health is een samenwerking tussen de Universiteit Maastricht en OverNite Software Europe met als doel het aanbieden van bewezen effectieve methodes op het gebied van de gezondheidsvoorlichting. Dit varieert van bewustmaken en informatie geven tot het stimuleren en creƫren van een gezonde leefstijl.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over OverNite Software Europe?

Neem dan contact met ons op

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer