Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

OverNite Software Europe

Software applicaties

Hallo! Welkom bij OverNite Software Europe.

OSE is in 1997 opgericht met als doel software applicaties te ontwikkelen die organisaties helpen maximaal rendement te halen uit hun inspanningen. In de visie van OSE is de mens een bepalende en kritische succesfactor in het bereiken van bedrijfsdoelen. Onze producten leveren hier een essentiële bijdrage aan.

Vanaf 2019 zijn wij ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Software

Softwareontwikkeling

Door onze kennis op het gebied van HRM en productieprocessen is al onze software functioneel en makkelijk in gebruik. Al onze producten hebben als doel het optimaliseren van uw organisatie.

Onze applicaties zijn beschikbaar in meerdere talen en worden altijd aangeboden volgens een software-as-a-service (SaaS) concept.

Meer over onze producten

Cloud Computing

Cloud Computing (Web-based)

Al onze applicaties gebruikt u via het zogenaamde cloud computing principe. Dit betekent dat onze applicaties web-based zijn en niet op uw computer of netwerk staan. Het voordeel van deze werkwijze is dat u nooit een programma hoeft te installeren of te updaten. Uw gegevens altijd worden bewaard, ook als er iets misgaat op uw eigen computer. Tevens heeft u zo de mogelijkheid om altijd gebruik te maken van onze producten, waar ook ter wereld.
De voordelen van Cloud Computing op een rij:

Fiber

Veiligheid

De gegevens van uw bedrijf wilt u beschermen tegen verlies en buitenstaanders. Wij zorgen ervoor dat de veiligheid van uw gegevens is gegarandeerd. Uiteraard dient u een gebruikersnaam en wachtwoord te hebben om te kunnen inloggen, maar ook wordt alle data gecodeerd verzonden, beschermd via firewall en wordt er iedere dag een back-up gemaakt van uw data waardoor een eventueel verlies tot een minimum wordt beperkt.

Door gebruik te maken van veiligheidsniveaus zorgen wij dat op meerdere manieren uw gegevens beschermd worden. Denk hierbij aan beveiligingen op operating system niveau, database niveau, web niveau en software niveau.

Zo zorgen wij ervoor dat al uw persoons- en bedrijfsgegevens veilig zijn.

Heeft u vragen over de veiligheid? Neem dan contact met ons op

Clients in the chemical industry pharmaceutical industry en food industry

Klanten

Het klantenbestand van OverNite Software Europe is divers. Doordat onze oplossingen flexibel zijn is het mogelijk ze aan te passen aan de wensen en grootte van iedere organisatie.

Wij bedienen daardoor zowel multinationals als het midden- en kleinbedrijf (MKB), maar ook universiteiten en gezondheidsinstellingen maken deel uit van ons klantenbestand. Tevens komen onze klanten uit verschillende bedrijfstakken; van farmaceutische bedrijven, tot hoog risico productie bedrijven, tot de voedingsmiddelen industrie.

Onze klanten

Waarom OverNite Software Europe?

 


 

Certificering

Bij OverNite Software Europe zijn we dagelijks bezig om onze producten en diensten te optimaliseren. Hierbij hebben de wensen van klanten en het veilig houden van klantgegevens onze hoogste prioriteit.

In 2019 heeft dit geresulteerd is een ISO 9001 en ISO 27001 certificering.

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en toont aan dat we kunnen voldoen aan de eisen van klanten, van wet- en regelgeving en van onszelf.

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging waarbij het doel is om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie zeker te stellen. Het behalen van deze certificering is een bevestiging voor het feit dat wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Klanttevredenheid en gegevensbescherming zijn altijd belangrijk geweest voor OSE. Deze certificaten laten zien dat onze bedrijfsprocessen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging goed op orde zijn.

OSE heeft een kwaliteitsbeleid en informatiebeveiligingsbeleid opgesteld. Deze documenten kunnen opgevraagd worden door een mail te sturen naar info@ose.nl

iso27001 iso9001

Heeft u vragen of wilt u meer weten over OverNite Software Europe?

Neem dan contact met ons op

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer