Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

Maatwerk

Software op maat gemaakt

Bent u opzoek naar een specifieke oplossing voor uw bedrijf dan kunnen wij u helpen om een gerichte software-tool te ontwikkelen dat geheel aansluit aan uw wensen. Door onze kennis en ervaring op het gebied van HRM en software kunnen wij u tevens adviseren welke oplossingen het beste bij uw instelling past.

Wilt u meer informatie over maatwerk? Neem dan contact met ons op.

Enkele voorbeelden:

Project Management
Projman is een online applicatie voor project management en specifiek ontwikkeld voor Etil. Hiermee is het mogelijk om diverse aspecten voor het managen van projecten centraal in te richten en overzichten te verkrijgen in de vorm van tabellen en grafieken. De mogelijkheden omvatten het registreren van uw projecten, de medewerkers, klanten, projectbegrotingen, urenregistratie, inkomende en uitgaande facturen, reis- en verblijfskosten, overzichten van productiviteit en overzichten van de winstgevendheid van uw projecten.


Training Administration Manager
TAM is ontwikkeld in opdracht van Acaleph. Deze administratieve tool ondersteunt de organisatie bij het gehele planningsproces van trainingen, cursussen, benodigde materialen, docenten etc.

TAM biedt onder andere de volgende mogelijkheden:

Multidisciplinair Informatie Systeem
MIS is ontwikkeld voor Gezondheidscentrum Honné, een zorgcentrum waar meerdere zorgverleners uit verschillende disciplines samenwerken. Deze tool helpt alle zorgverleners in het gezondheidscentrum om patiëntgegevens met elkaar te delen waar dat wenselijk is. Hierbij kan per patiĆ«nt gekozen worden voor wie welke informatie beschikbaar is. Tevens is het mogelijk voor patiĆ«nten om inzicht te krijgen in hun eigen dossier. Het MIS helpt om patiënteninformatie zorgvuldig bij te houden en te delen en is daarmee het centrale punt van informatieoverdracht tussen zorgverleners.

Wilt u meer weten over Maatwerk?

Neem dan contact met ons op

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer