Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

Equipment Manager

Keuringen en Inspecties

Het managementsysteem voor de kwaliteit van uw arbeidsmiddelen…

De Equipment Manager is een online tool waarmee u de status van inspecties en keuringen van uw arbeidsmiddelen kunt managen en u helpt zo de veiligheid van uw mensen en omgeving te waarborgen.

De Equipment Manager geeft u inzicht over alle arbeidsmiddelen in de organisatie en helpt u ervoor te zorgen dat alle keuringen op tijd plaatsvinden en geregistreerd worden. Zo voldoet u aan de eisen van verschillende normen en audits omtrent apparatuur, zoals NEN3140. Tevens zorgt u er zo voor dat de machinestilstand beperkt wordt.

Doordat de Equipment Manager web-based is, zijn gegevens altijd beschikbaar en is het aan de hand van autorisatieniveaus makkelijk te bepalen wie welke gegevens mag inzien, invoeren en aanpassen. Ook is het mogelijk om keuringen toe te wijzen aan specifieke personen of contractors. Een inspecteur krijgt, zodra hij inlogt, enkel de apparaten te zien waar hij een keuring voor moet doen en voor welke datum deze gedaan moet zijn. Dit maakt de Equipment Manager heel overzichtelijk en handig in gebruik.

Meer weten over de Equipment Manager? Kijk dan op eqm.ose.nl of neem direct contact met ons op.

Wilt u meer weten over de Equipment Manager?

Ontdek meer

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer