Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

Employability Manager

Inzetbaarheid medewerkers

Het zorgsysteem voor de kwaliteit van medewerkers

De Employability Manager is een online systeem voor de optimalisering en waarborging van de kwaliteit en de inzetbaarheid van medewerkers.

Het systeem begeleidt organisaties bij de activiteiten die de prestaties waarborgen en verbeteren. Het zorgt ervoor dat alle medewerkers weten welke opleidingen en competenties van hen verwacht worden.

Het is mogelijk om medewerkers, functies, werkplekken, opleidingen en competenties in te voeren en koppelingen te maken tussen al deze aspecten. Zo kunt u persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP) evenals een bedrijfsopleidingsplan (BOP) creëren.

Tevens is het mogelijk om aan te geven welke competenties (kennis, vaardigheden, attitude) en opleidingen nodig zijn voor een functie, werkplek of activiteit. Zo kan de inzetbaarheid van medewerkers bepaald worden en is het mogelijk om ‘training gaps’ van medewerkers of afdelingen te berekenen en deze te managen.

Instructies, procesbeschrijvingen, handleidingen, CBT's (Computer Based Training) die bij de opleiding of training gebruikt worden, kunnen door de medewerker vanuit zijn persoonlijke ontwikkelingsplan worden benaderd, geraadpleegd en/of bestudeerd. Ook het beoordelen van medewerkers op basis van competenties is mogelijk aan de hand van een zelf in te stellen scoreschaal.

Doordat meerdere autorisatieniveaus ingesteld kunnen worden is het mogelijk om toegang tot bepaalde informatie enkel toegankelijk te maken voor iedereen die daartoe bevoegd is.

Meer weten over de Employability Manager? Kijk dan op www.employabilitymanager.com of neem direct contact met ons op.

Wilt u meer weten over de Employability Manager?

Ontdek meer

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer