Login Portal
Menu OverNite Software Europe Login

EduBuilder

elearning materiaal maken

Ontwikkel uw eigen cursusmateriaal en e-Learning modules…

EduBuilder is een online tool waarmee u lesmateriaal overzichtelijk en duidelijk overbrengt aan uw medewerkers en waarmee u de opgedane kennis kunt toetsen.

Om e-Learning modules te ontwikkelen heeft u geen programmeerkennis nodig, iedereen kan meteen aan de slag met de EduBuilder. Het toevoegen van extra content, zoals foto’s en video’s is heel eenvoudig via het gebruik van een mediatheek. Om kennis te toetsen kunnen er ook vragen toegevoegd worden, waarbij u de keuze heeft uit meerdere vraagtypes.

Per cursus is het mogelijk om te bepalen wie deze mag volgen. U kunt kiezen de cursus openbaar te maken, maar tevens kunt u aparte log-in accounts aanmaken voor geselecteerde personen. Via een interface kan de EduBuilder gekoppeld worden aan uw Learning Management System (LMS), zoals de Employability Manager. De lay-out is geheel aan te passen middels een template of via de editor, zodat de cursus in uw eigen huisstijl gemaakt kan worden.

Meer weten over de EduBuilder? Kijk dan op edu.employabilitymanager.com of neem direct contact met ons op.

Wilt u meer weten over de Edubuilder?

Ontdek meer

OverNite Software Europe gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze website te kunnen analyseren en het gebruik van onze applicaties makkelijker te maken. Lees meer